Parykker

Bestil tid til din næste behandling

Få den helt rigtige paryk

Har du brug for en paryk eller hovedbeklædning der er diskret og ser naturlig ud, er vi specialister i dette.
Hanne og Laurids tilbyder flere varianter / kvaliteter og prisklasser, fra Waldorf Ragn som laver parykker i en meget høj kvalitet. Vi tilbyder også flotte, skræddersyede parykker, som er “flagskibet” og ligger i en prisklasse over de almindelige parykker.

Det at miste sit hår, uanset om det skyldes sygdom eller det er arveligt, er et stort indgreb i ens personlighed, hvilket vi er meget opmærksomme på når vi mødes i salonen.

Vi giver os altid god tid for at finde det helt rigtige, som passe til dig og dit behov, der findes i dag rigtig mange muligheder for at finde en paryk der ser naturlig ud, som har den rigtige pasform og stil, så vi sørger altid for at vi har et passende udvalg, så man ikke skal gå på kompromis.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas

Vi er meget beviste om, at vi bliver tildelt en stor tillid ved vores rådgivning og vores håndværk, og vi gør vores allerbedste for dig, og for at finde et resultat, du bliver glad for.

Vi er uddannet parykmager og har i mere end 30 år har vi serviceret folk med parykker, som har levet op til kundernes forventninger og behov. så kom trygt til os.

Hør mere om dine muligheder i vores salon.

Ring på 74 53 00 90.

Bestil tid til din næste behandling