Frisør

Bestil tid til din næste behandling

At være kunde hos BERG.

Vi har gjort os mange tanker omkring “dit besøg”
Vores ønske er, at vores kunder er 100 % trygge ved os, derfor er der afsat tid, til at gennemgå hvad der skal “ske”, så der ikke sker misforståelser eller at man går fra salonen med en dårlig oplevelse.

Vores faglige tilgang til håndværket, er vi alle elsker og brænder for vores fag og har selvfølgelig den 4 årig uddannelse, der ud over også mange års erfaring, og vi er selvfølgelig hele tiden er opdateret med de nyeste teknikker og trends.

Vi har nøje udvalgt de produkter som vi bruger i salonen, som giver os den største mulighed for tilpasning til den individuelle kunde, idet vi har mulighed for selv at blande shampooen efter hårtype og ikke mindst hårets og hovedbundens tilstand, for at mindske den daglige påvirkning på kroppen og miljøet.

Ved farvning af håret, giver vi ligeledes kunderne mulighed for frit at vælge hvilken type hårfarve som man ønsker, vi har den “grønne serie” som opfylder de krav som stilles til Grøn Salon, eller man kan vælge den velkendte og traditionelle oxydationsfarve som er blevet brugt i gennem mange år.

Vores setting produkter, dvs. Hårlak, voks osv. har vi ligeledes valgt de miljøvenlige “grønne”, i flere forskellige serier, så der er et godt udvalg så man kan træffe det optimale valg til ens behov.

Vi tester løbende forskellige produktserier, for hele tiden og have de bedste produkter som findes på markedet, for at kunne opnå det ønskede resultat, og rådgive kunden bedst muligt.

Vores Barber afdeling.

Er for vores mandlige kunder, som kan lide det mere maskuline miljø, med “mandehygge” hvor vi har indrettede afdelingen i Babershop stilen, med de rigtige barber stole og et hyggelig strejf af  “Room for men only”
et frirum til de travle mænd, men også til dem der bare kan lide at bruge lidt tid på sig selv.
Hanne er ekspert i behandlinger af Man FaceCare og Diamant Peel i kosmetolog afdeling
Pernille er vores ekspert i barbering.

Bestil tid til din næste behandling