Akupunktur / acunova

Bestil tid til din næste behandling

Hvad er AcuNova?

AcuNova er et efterhånden meget udbredt akupunktursystem, som anvendes til behandling af en lang række af lidelser, men har især vist sig effektivt til behandling af alle former for smerter, samt til behandling af øjensygdomme AMD. Systemet er lige så genialt og effektivt som det er enkelt.

I modsætning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via meridianer (energibaner) vi har i kroppen, så virker AcuNova via nervesystemet, som påvirkes ved hjælp af reflekspunkter i og omkring alle led i kroppen.

Rundt omkring leddene er der specielle reflekspunkter, som ved indstik af nåle sender signaler til hjernen, og frigør forskellige hormonstoffer, som derved påbegynder en “reparation” af det aktuelle problem. Det er nøglen til AcuNova’s virkemåde. Netop fordi AcuNova virker via nervesystemet, så vil man i de fleste tilfælde opleve meget hurtige resultater.

Hvordan foregår en behandling?

 

Pris pr behandling: 275,00 kr.

Efter en indledende samtale, undersøgelse, påbegyndes behandlingen med at søge efter et specifikt punkt i et eller flere led, som er relevante i forhold til dit problem.

Det kan være i fingerled, tåled, knæled, albueled eller måske mellem dine ryghvirvler alt efter hvad dit problem er, og hvor det er lokaliseret. Hvis der er tale om et smerteproblem, så vil der oftest være en mærkbar effekt i løbet af få minutter. Akutte smerteproblemer kan ofte løses på 2-3 behandlinger, hvorimod kroniske smerter/lidelser vil kræve flere behandlinger.

Din Sikkerhed.

Ved alle akupunkturbehandlinger anvendes der udelukkende sterile engangsnåle, og der er derfor absolut ingen risiko for smitte

Det er Hanne som er udannet, og varetager behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

Bestil tid til din næste behandling