Massage / Healing / Zoneterapi

Bestil tid til din næste behandling

Marianne er vores massør, healer og zoneterapi.

Pris:
30 minutter: 299,00 kr.
60 minutter: 499,00 kr.

Massage er en fantastisk kilde til velvære, sundhed og kropsbevidsthed.

Har du problemer med ryg, lænd, skulder, nakke, ben, fødder, så få enten en del massage, med fokus på netop det område du har problemer eller en helkrops massage som giver dig en fantastisk god helheds følelse, som kan kombineres med zoneterapi og healing.

Eller har du brug for en wellness oplevelse så klare vi også det,
Marianne er alsidige og kan altid finde den behandling, der lige passer til dine behov.
Det er altid en glæde for hende at kunne hjælpe andre mennesker.

Healing

 

Pris:
60 minutter: 549,00 kr.

Healing er vejen til mere energi og velvære. Den sikre vej til din personlige udvikling, ved hver behandling bliver du healet og for clairvoyante beskeder.

Det drejer sig om at løfte dig, at du slipper af med de symptomer/smerter og oplevelser, du bærer rundt på, så du bliver mere frisk og glad i din hverdag og dermed har overskud til dagens opgaver. Ved at fjerne gamle negative energier, som gør dig tung i sindet og blandt andet giver dig muskelspændinger samt andre gener, bliver du løftet.

Din energi bliver mere let og det smitter af på dit sind, dine tanker bliver også mere positive. Det er som at rydde op i haven om foråret, de gamle blade skal væk, så vi kan se forårs blomsterne komme frem. Ved at slippe gamle blokeringer øger det energien i kroppen som for dig til at blomstrer af velvære. Ved at fjerne de tunge energier og rense dit energisystem, og derefter tilfører god stærk positiv energi samt vejlede dig til hvad du kan gøre.

Zoneterapi

 

Pris:
30 minutter: 299,00 kr.
60 minutter: 499,00 kr.

Grundprincippet i zoneterapi er, at arbejde med bestemte punkter på fødderne (og andre steder på kroppen) som er i direkte forbindelse med et særligt i område kroppen.

Zoneterapi minder om akupunktur, men i stedet for nåle anvendes faste tryk med fingrene på bestemte punkter – især under fødderne. Disse punkter kaldes refleks punkter, som afspejler hele kroppen.

Ved at massere eller trykke på disse reflekspunkter, kan vi lindre eller afhjælpe problemer andre steder i kroppen. Det er især når man masserer de ømme reflekspunkter, at man opnår den ønskede virkning med zoneterapi.

Bestil tid til din næste behandling