Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

Vi ønsker alle et rigtig godt Nytår

40 likes, 11 comments2 weeks ago

Den perfekte gave til mor, veninden eller værtinden. Allergi testet make-up. Kun 3 stk tilbage.

1 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Så vandt Janne en af de store gevinster, i vores julekalender. Stort tillykke med din nye føntørrer Janne. Der er stadig mulighed for at vinde..

11 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Så fik vi set og lært lidt nye teknikker med flotte farver. Tak til Tenna fra Loreal for en super lærerig og hyggelig aften

15 likes, 3 comments1 month ago

HITTEGODS… Er der nogen der har tabt et halssmykke i Storegade inden for de sidste dage, så kan det afhentes hos os, men kun ved den korreket..

3 likes, 1 comments1 month ago