Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

Har sommerferien givet et kilo eller to på sidebenene, så er der hjælp at hente. Fedtfrysning med Bioslim som booster din fedtforbrænding,..

8 likes, 0 comments2 days ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Har sommerferien givet et kilo eller to på sidebenene, så er der hjælp at hente. Fedtfrysning med Bioslim som booster din fedtforbrænding,..

4 likes, 1 comments3 days ago

Tænk en gang, i dag er det 40 år siden jeg startede i lære som frisør ‍♀️‍♂️ Billedet er 3 år senere, til min svendeprøve.

107 likes, 50 comments1 week ago

Så er vi i fuld gang igen efter ferien ☀️, så trænger dit hår ‍♀️ et at blive frisket lidt ekstra op, har vi et godt tilbud til..

62 likes, 0 comments2 weeks ago

Ikke dårligt at få sådan en lækker kage på jobbet!☀️ tak søde Kirsten Winther

15 likes, 1 comments2 weeks ago