Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

Så fik susanne gråt hår med lidt mørke striber. Det blev bare godt

11 likes, 1 comments2 days ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

HYPOALLERGENIC •Mascara fra hypoallergenic fås i forskellige varianter giver fyldigere og længere vipper, findes også som vandfast. Pris..

5 likes, 0 comments3 days ago

Kan man andet end at blive glad når man får blomster fra en af vores søde kunder!!!

37 likes, 2 comments1 week ago

HÅROLOGI Køb 2 produkter fra Hårologi og få 1 gratis håndsæbe med. Normal pris 119,- for 250 ml. Orange blossom giver en frisk duft af..

4 likes, 0 comments1 week ago

Tidslinjebilleder

HÅROLOGI Køb 2 produkter fra Hårologi og få 1 gratis håndsæbe med. Normal pris 119,- for 250 ml. Orange blossom giver en frisk duft af..

2 likes, 0 comments1 week ago