Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

VI ØNSKER JER ALLE GOD SOMMERFERIE Vi går på ferie fra i dag af d 14/7 og så holder salonen lukket i hele uge 29 men i skal være så velkommen..

17 likes, 3 comments1 week ago

I uge 29 ligger vi som fedtmule så hvis i skal nå at have en tid inden vi tager afsted er i velkommen til at booke online eller ringe på 74530090..

18 likes, 4 comments1 week ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Sommer look med balayage teknik lavet af Gitte #sommerhår #balayage #naturlook✨ #bergcoiffure

10 likes, 0 comments2 weeks ago

34 likes, 0 comments2 weeks ago

Skynd jer ind og syntes godt om vores Instagram side der ligger vi løbende billeder ind til inspiration ☀️ #bergcoiffure

3 likes, 0 comments2 weeks ago