Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

På tirsdag d. 23 okt. har vi den glæde at ha’ Jette tilbage på salonen igen ‍♂️ I første omgang 3 timer om dagen, så I skal være..

41 likes, 3 comments2 days ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Så er vi ved at være klar til at byde velkommen i vores nye barbershop ‍♂️‍♂️vi mangler lige de sidste detaljer. Vi glæder os..

50 likes, 7 comments3 days ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Klippe kursus i København 🧡❤️ #vibliversåkloge #next #bergcoiffure #efterårsfarver

2 likes, 0 comments1 week ago

På kursus i herreklipning #københavn #next #fadehaircut #vibliversåkloge #bergcoiffure

2 likes, 0 comments1 week ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Farverig rig fredag, besøg af spændene make-up konsulen Fie fra Hypo-Allergi, Mange kunder fik en super flot make-up

27 likes, 0 comments1 week ago