Om Salonen

Velkommen!

Berg Coiffure blev grundlagt af Hanne Berg i 1985. Vi har lige siden starten haft focus på at give vores kunder den bedste oplevelse, sammenholdt med at holde prisen på et fornuftigt leje, Vi tilbyder alt det nyeste inden for klip, farveninger, reflekser og permanet, samt parykker som speciale. Vi bruger miljøvenlige produkter samt har parykker som speciale. Flere gange årligt deltager vi på kursus og er derfor er altid opdateret med de nyeste frisurer, farver stil og m.m Vi tilbyder også kosmetolog behandlinger, med flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks eller epelering som er en permanent hårfjerning, ligeledes tilbyder vi Bioslimming, som er en hud opstrammende algebehandling for kroppen. Vi har eyelash extensions som i ligeledes kan læse mere om i menupunktet. Vi har over 30 års erfaring i frisørfaget, hvilket vi mener er en garant for det arbejde som vi udfører. Vi gør hvad der er muligt for at opnå det bedste resultat ved hver enkelt kunde i et nært samarbejde fra start til slut.

Facebook nyheder

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Sikke en dejlig fredag i salonen Dagen starte med en smuk brud som blev lavet af Lina,. Jette var mester for en flot ombra farvning i Anja’s..

22 likes, 0 comments1 week ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

To frisør legender var i Haderslev og vise hår. Søren Hedegaard Kronprinsesse’s frisør og Poul Nejlund Dronning Margrethe’s frisør.

24 likes, 2 comments2 weeks ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Lina’s flotte langhårs modeller, som blev vist frem til kulturnat i Haderslev, her i aften.

25 likes, 2 comments2 weeks ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Lis flotte hår til sin datter’s bryllup i Lørdags

11 likes, 0 comments3 weeks ago

Billeder fra Berg Coiffures opslag

Stort tillykke til Michelle og Kim.

19 likes, 0 comments4 weeks ago